Tudatos pénzügyek a kazánt illetően is

A családban én vagyok az első és egyetlen közgazdász, így a szüleim és a testvéreim is gyakran élnek azzal a lehetőséggel, hogy pénzügyekkel kapcsolatban kérdezzenek. Noha általában nincs ellenemre a téma, hiszen nem véletlen választottam ezt a pályát magamnak, néha megterhelő tud lenni az, hogy hétvégéken vagy a – manapság már egyre ritkábban megvalósuló – nagy családi ebédeken is ilyen jellegű kérdésekre kell válaszolnom. Azért legalább a nagyobb kiadásaiknál és a bevételeiknél igyekszem a lehető legtámogatóbb attitűdöt felvenni, így természetesen akkor is a szüleim mellett álltam, amikor a kazánnal akadt problémájuk.

Anyukám a kazánt tüzetesen western kazánnak hívja, így a “western kazán” keresőkifejezéssel esett neki, hogy szerelőt találjon a valójában Westen gyártó termékéhez. Szerencsére egy olyan, nem csak Budapesten, hanem Pest megye számos településén elérhető szolgáltatóra talált, akik sürgős esetben egy órán belül vállalják, hogy kiérkeznek és megkezdik a hiba elhárítását. A vizgazfutesszerelo24.hu már nevében foglalja a legfontosabb információkat velük kapcsolatban: víz-, gáz- és fűtésszereléssel, emellett duguláselhárítással foglalkoznak, és ügyeleti szolgálatuk keretén belül 0-24 óráig várják a megkereséseket.

A “western kazánról” szóló oldalukon olvashattunk picit a kazánokra jellemző meghibásodásokról. Megtudtuk, hogy lehetséges például, hogy a problémát a gázfúvókákra lerakódott szennyeződés okozza. Hasonló módon a csővezetékekben kialakulhat egyfajta dugulás, amely jelentősen befolyásolja a kazán működésének hatásfokát. Nagy veszély lehet még a vízkő, ami nem csak a csöveket, hanem az alkatrészeket és a tömítést is “megtámadhatja”.

A vizgazfutesszerelo24.hu csapatát ráadásul nem csak konkrét meghibásodás esetén kereshetjük: igénybe vehetjük szak-tanácsadásukat vagy felmérést is kérhetünk tőlük. Árajánlatot a megadott elérhetőségeik valamelyikén tudunk kérni.

A holnapról nagyon erősen megmutatkozik, hogy az egyik legfontosabb dolog szakembereik számára az ügyfeleik elégedettsége és bizalma, mindebben több tényező is segít. Egyrészt több mint 30 év tapasztalattal rendelkeznek, másrészt munkáikról minden esetben számlát állítanak ki (olyat, ami a biztosítók számára is megfelelő), emellett munkájukra típustól függően több évnyi garanciát vállalnak (ez 5+ évet is jelenthet). Minket meggyőztek!