Táska vásárlás pénzügyileg tudatosan

Nálam a tudatos pénzügyek menedzselése egy rendszer kialakításával kezdődik, amely segítségével átláthatóvá és tervezhetővé válnak a pénzzel kapcsolatos műveletek. Azt is fontosnak tartom, hogy rövidebb és hosszabb távon megvalósítandó célokat is kitűzzünk magunk elé, hiszen a következességet segítheti az, ha látunk magunk előtt olyan mérföldköveket, amelyek a folyamaton – logikusan felépítve, “sorban” persze – végigkísérnek bennünket.

A bevételeink semmiképpen sem lehetnek kevesebbek, mint a kiadásaink, azaz nem érdemes hitel jellegű dolgokba bonyolódnunk, törekedjünk a tartalékokra, sőt, érdemes külön tematikus takarék számlákban gondolkodni, amelyekről a különböző bankfiókoktól kérhetünk részletesebb információt.

Ha valaha is azt mondta bárki, hogy a tudatosság az eszeveszett spórolást, fukarkodást, és önmagunk megfosztását jelenti mindenféle élménytől és vásárlási lehetőségtől, az tévedett. Fontos azonban az árat és az értéket vizsgálni és a rendszeres, illetve a nagyobb kiadásokat is megtervezni.

Nálam az egyik rendszeresen újra és újra felbukkanó költség a táskák ára, amiket általában az Anna táskától szerzek be. Az oldalon többek között elegáns darabokat, mindennapi használatra alkalmas kézi- és válltáskákat, valamint sportos, játékos és nőies hátitáskákat (https://www.annataska.hu/taska/hatitaska) is beszerezhetünk. Szeretem, mert a kínálatuk változatos és divatos darabokat kínál, így minden ízlésvilággal és stílussal megtalálhatjuk a számunkra megfelelő kiegészítőt. Érdemes feliratkozni a hírlevelükre is, hiszem cserébe 12 ezer Ft-os rendelés felett ingyenes kiszállítás jár a feliratkozásért kapott online kupon segítségével. A táskák mellett női övek, valamint férfi, női és unisex pénztárcák is helyet kaptak a termékek között, így nőtársaim, szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy ha rendeltek az oldalról, egyúttal akár a párotokat is meglephetitek egy kis ajándékkal.

Ha megnyitjuk az https://www.annataska.hu/taska/hatitaska oldalt, újdonság szerint rendezi sorba a termékeket az oldal. A nagy akciók egyébként kifejezetten jellemzőek az oldalon, így akár 40 %-kal csökkentett árú termékekre is lecsaphatunk az Anna táskánál. A kínálat fontos részei a minőségi olasz darabok és az olyan neves márkák kínálata is, mint a Bugatti, a Tamaris és a Marco Tozzi. Már alig több mint 6 ezer forinttól tudunk hátitáskát vásárolni, a legutóbbi látogatásomkor fellelhető legmagasabb árú hátitáska pedig egy egyedi kialakítású Anekke táska volt – a márka könnyen felismerhető egyedi grafikáiról és meghatározó színeiről.

Ugyan sokat el lehet időzni az https://www.annataska.hu/taska/hatitaska linken, érdemes a többi táskára is vetni néhány pillantást. Ha különleges alkalmakhoz illő darabokra vágyunk, akkor a színháztáska, borítéktáska és a kézitáska menüpontoknál találhatunk az elképzelésünknek megfelelő darabokat. Feltűnő színű és mintázatú, esetleg geometrikus formában megálmodott, valamint kifejezetten klasszikus kialakítású és visszafogott színnel rendelkező táskák egyaránt megtalálhatóak a webshopban.

A fizetés bankkártyás, előre utalásos vagy utánvétes formában történik, a csomagátvétel pedig Pick Pack Ponton vagy házhoz szállítással.

A kedvencem lett az Annataska webshop!