Pénzügyi nevelés vicces pólókkal motiválva

lolmarkt.hu

Fontosnak érzem, hogy a gyermekeim megtanulhassák helyesen kezelni a pénzt és egy egészséges, eredményes magatartás alakuljon ki bennük mindennek kapcsán. Természetesen egy kisgyermek számára ezt elsősorban játékkal, közös élménnyel tudjuk biztosítani. Ezért kitaláltunk férjemmel egy élő pénzügyi társasjátékot, ahol mi magunk leszünk a szereplők és a gyerekeink, így együtt játszhat az egész család.

A játékpénzek és egyéb tárgyak mellett szerettünk volna egyedi pólókat mindannyiunk számára. Emiatt felkerestük a lolmarkt.hu weboldalt. Egy barátunk ajánlotta őket, aki már rendelt az anyukájának egy nagyon vicces pólót születésnapjára. Tőle sikerült megtudnunk, hogy nem csupán kész termékeket, hanem egyedi pólókat is nyomnak.

A weboldalukon egyszerűen kiválasztható az ,, egyedi póló” elnevezésű kategória. Örömmel olvastuk, hogy szívesen segítenek akár a minta megtervezésében és az ideális betűtípusok kiválasztásában is. A lolmarkt.hu termékkínálatát átlapozgatva hamar meggyőződhettünk a szolgáltatás magas fokú esztétikai minőségéről, így bátran rájuk mertük bízni ezt a projektet.

A lolmarkt.hu ügyfélszolgálatán keresztül felvettük velük a kapcsolatot. Megfogalmaztuk kérésünket, elküldtük számukra egy mappában a mintához tartozó ötleteket. Ezek után hamar sikerült mindent átbeszélni, így el is készült az egyedi és nagyon kedvező árajánlat a számunkra. Nagyon hamar, mindössze egy héten belül meg is érkeztek a pólók, amelyek igazán minőségi anyagból készültek.

Azóta minden hétvégén együtt játszik a család, mindenki a saját, teljesen egyedi, becenevével és a csapatmintával ellátott pólójában.