Meglepetés bőr papucs a barátnőmnek

A pénzügyi helyzetemet tekintve mostanában nagyon nem voltam eleresztve. Még nem találtam magamnak munkát, és még nem is kaptam semmiféle ösztöndíjat az egyetemről. Most éreztem meg igazán, mennyire nehéz félig felnőtt fejjel pénz nélkül ellenni, még akkor is, ha egyébként otthonról bármikor támogatnak anyagilag.

De körülbelül egy hónapja elkezdtem dolgozni, és szerencsére a héten meg is érkezett az első fizetésem. Nem volt egy hatalmas összeg, de én már ennek is nagyon örültem, elvégre van már miből fizetnem a saját kiadásaimat. Emellett viszont volt egy régi tartozásom is magammal szemben. Megfogadtam, hogy ha végre megkapom a fizetésem, veszek a pénzből valamit a barátnőmnek, aki az elmúlt időszakban többször is meglepett egy-egy kávéval vagy ebéddel a sok tanulás közben. Az ajándékot azonban mindenképp titokban akartam tartani, hogy meglepetésként érje, amikor átadom neki.

Elkezdtem tehát gondolkodni: minek örülne vajon most a leginkább? Mondott-e valami ötletet mostanság? Ahogyan végigpörgettem az agyamban az elmúlt időszakból való beszélgetéseinket, eszembe jutott valami. Régóta emlegette, hogy majd szüksége lenne egy női bőr papucsra, mivel jön a jó idő, és szeretne beszerezni egy szívósabb, sokáig megmaradó papucsot. Korábban nézelődtünk is már együtt, tudtam, nagyjából milyen fazont és színt szeretne, így ebben a tudatban kezdtem el keresgélni a neten.

Ekkor találtam rá a CipőMarket weboldalára, ahol rengeteg minden fellelhető, köztük ruhák, cipők, pénztárcák és egyéb kiegészítők is. De tudatosítanom kellett magamban, hogy nekem most egy dologra van csak igazán szükségem, és ez nem más, mint a női bőr papucs. A CipőMarketen rengeteg női lábbeli van, különböző színekben és fazonokban, melyek közül többet is el tudtam volna képzelni a barátnőm lábán.

A honlapon külön lehet szűrni kollekció és márka szerint is, és nagy meglepetésemre láttam, hogy nem csak cipők, de ruhák is vannak: különböző pulóverek, nadrágok, szoknyák, ruhák, de akár övek vagy pénztárcák is. Mindezek mellett viszont a papucsokat is tekintve is hatalmas a kínálat. Vannak gumi papucsok, textil papucsok, de elegánsabb bőr papucsok is, amik közül én is választani akartam. Nagyon tetszett, hogy egészen elegáns, jó márkájú papucsok is elérhetők voltak, így a döntés igazán nehézzé vált.

Viszont megtaláltam a legjobbat: pont olyan bézses-sárgás színárnyalat és vastagabb talp, amit előtte sokkal drágábban láttunk egy másik boltban. Nagyon kényelmes volt, hogy könnyedén meg tudtam rendelni, egyszerűen csak a kanapémból. A webshop rendszere is nagyon könnyen átlátható, aminek külön örültem. Meg is vettem tehát a papucsot, amire online még kedvezményt is biztosítottak, ráadásul házhoz is hozták pár napon belül.

Tovább is adta pár barátnőjének a honlap hírét, akik szintén nagyon lelkesek lettek a nagy választék láttán. Mivel férfi ruhák és cipők is elérhetők a weboldalon, ezért még én is elgondolkodtam rajta, hogy ha már egy kis pénzre tettem szert, veszek magamnak is valamit. Elvégre most, hogy már van munkahelyem, okosan ugyan, de vásárolhatok magamnak is ruhákat és kiegészítőket, akár a CipőMarket oldaláról.