Elromlott az alaplapom, de a BestMarkt megmentett

Hosszas gondolkodás, és keresgélés után rájöttem, mit kell tennem a továbbtanulással kapcsolatban. Rábíztam anyára. Ő egyből megmondta nekem, hogy a kereskedelem és marketing területe az, ami megfelelő számomra, ezért jelentkeztem az egyetemre. Elindult az első félév, toltuk a kemény pénzügyi tárgyakat, és nagyon élveztem. “Anyának mindig igaza van!” – nyugtáztam magamban. A vállalkozások pénzügyeit online formában tanították, ez azt jelentette, hogy rendszeresen be kellett lépni az oktatási platformra, és feladatokat megoldani, anyagokat letölteni. Emellett online órákat is tartottak nekünk. Minden jól ment, amíg el nem romlott a számítógépem. Ez pont az egyik online tartott óra előtt történt, ezért lemaradtam a pénz időértékét bemutató előadásról, pedig érdekelt a téma. Kiderítettem, hogy az alaplap hibásodott meg, és cserélni kell. Nem sok tapasztalatom volt az informatikával kapcsolatban, de szerencsére rátaláltam a BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek webshopra. Itt aztán minden elektronikai kütyü megtalálható.

BestMarkt műszaki áruház - elektronikai és informatikai cikkek

A főoldal nagyon letisztult és átlátható. A fenti menüsorban találjuk a kategóriákat, a keresőmezőt, a belépést vagy regisztrációt biztosító felületet, egy összehasonlító menüt, egy kedvencek menüt, és végül a kosarat. A kosárnál kiírja, hogy hány darab termék van benne, és milyen összegben. A menü alatt a kiemelt ajánlatok kapnak helyet, ezek általában akciós termékek. Lefelé görgetve megtekinthetjük az egyes kategóriákba tartozó termékeket. Természetesen nem az összeset, hiszen több, mint 110 ezer árucikk található a kínálatban. 

Alaplapból például 527 darab található az oldalon. Ennyi termék között hogy találom meg az igazit?! – hangozhat el a jogos kérdés. A megoldást a kifinomult szűrők jelentik. Elsőként beállíthatjuk egy csúszkával, hogy milyen árkategóriában keresünk alaplapot. A maximalista és gazdag vásárlók akár 524 ezer forintért is vehetnek itt lapot – persze ehhez nagyon őrültnek kell lenni – de már 15 ezer forinttól is nagyon jó cuccokat adnak. Ha megvan az árkategória, jöhet a gyártó. Az informatikai piacon jellemző a márkahűség, úgyhogy jó ez a lehetőség. Talán a gyártónál is fontosabb a formátum, és a processzor típus, hiszen hiába vesszük meg a kedvenc márkánk, ha nem tudjuk belepasszírozni a processzorunk. Gondolom senki nem szeretné, hogy értékes papírnehezék legyen az új alaplapjából. Ezek után még szűrhetünk mindenféle foglalatra, és memória típusra, de nem kívánom felsorolni őket, mindenki fedezze fel maga!

Az online kereskedelem elterjedése új játszóteret nyitott a gonosz hackereknek. Éppen ezért nagyon fontos, hogy egy adott webshop hogyan kezeli az adataink. A BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek internetes áruházban nem kell attól tartanunk, hogy egyszer csak valaki a világ másik feléről fogja használni a bankkártyánk. Hiteles SSL certifikációval rendelkeznek, két különböző vírusirtó védi a szervereiket, két “Megbízható Bolt” díjjal is büszkélkednek, és egy komoly cégminősítő által megítélt “A” értékeléssel. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a vállalkozás az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb tagja.